Sport

CFR îşi mută planurile îndrăzneţe pentru sezonul viitor

CFR Cluj se pregăteşte de ieşirea din insolvenţă, însă amânarea primului termen şi începutul cu stângul din play-off au recalibrat gândurile îndrăzneţe ale staff-ului din Gruia pentru sezonul următor.

CFR Cluj ar urma să îşi reînnoiască echipa sezonul viitor CFR Cluj ar urma să îşi reînnoiască echipa sezonul viitor

Antrenorul clujenilor, Vasile Miriuţă şi-a prelungit, oficial, contractul pentru încă un an şi crede că în sezonul următor formaţia din Gruia se poate bate cu şanse reale pentru obiective îndrăzneţe.

„Ne vom bate pentru locurile 1-3”

 “Nu am vorbit, sincer, de obiectivul pentru anul viitor cu domnul Mureşan, dar acesta sigur va fi locurile 1-3, pentru CFR Cluj nu poate juca pentru poziţiile 5-6. Acum, sigur, au fost problemele cu insolvenţa, cu jucătorii plecaţi, dar la anul va fi altceva şi ne vom bate la primele trei locuri. Se va investi, vom aduce jucători foarte buni cu care să ne batem la campionat, avem relaţii prin Europa, avem un scounting bun. Mă simt foarte bine la CFR Cluj, am o relaţie bună cu oamenii de aici, cu suporterii şi mi-am dorit să rămân”, a declarat antrenorul Vasile Miriuţă la Digisport.


Paszkany nu e patronul

Miriuţă a recunoscut că mai păstrează legătura cu Arpad Paszkany, însă a infirmat că el ar fi, de fapt, patronul echipei clujene. “Eu am semnat contractul cu domnul preşedinte şi domnul Marian Băgăcean e patronul, el a plătit acele cinci milioane de euro. Cu domnul Paszkany mai vorbesc la telefon pentru că am rămas prieteni, dar nu se implică la echipă, nici vorbă. Vorbesc cu dânsul pentru că am rămas într-o relaţie foarte bună”, a adăugat el. CFR Cluj va disputa vineri seară de la 20.30 al doilea meci din play-off, cu campioana României, Astra Giurgiu, în Gruia. În prima partidă „feroviarii” au pierdut în deplasare cu Steaua, în timp ce Viitorul Constanţa a remizat 0-0 cu Dinamo, la fel ca Astra şi CSU Craiova. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter