Sport

Penultima "finală" pentru CFR Cluj în drumul spre play-off

Echipa de fotbal CFR Cluj joacă mâine seară la Iaşi un meci vital, la fel ca toate celelalte din acest început de an, pentru calificarea în play-off-ului Ligii Naţionale de fotbal. Un pas greşit, coroborat cu rezultate pozitive ale concurentelor, le poate complica „feroviarilor” soarta.

FOTO Arhivă FOTO Arhivă

Mâine, de la 20.30, CFR Cluj dă penultimul examen înainte de startul play-off-ului: „feroviarii” întâlnesc la Iaşi CSMS, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii 1 de fotbal, vital pentru accederea în play-off, mai ales în contextul ultimelor rezultate din campionat. Dinamo (38 de puncte) s-a impus cu 2-1 sâmbătă în faţa CSU Craiova şi având un meci mai mult disputat a urcat cu un punct în faţa clujenilor, care sunt nevoiţi să scoată cel puţin egal Copou pentru a-şi recupera locul al cincilea în clasament. De dorit pentru elevii lui Vasile Miriuţă (37 de puncte), aflaţi în prezent pe poziţia a 6-a, este victoria, întrucât în ultima etapă clujenii joacă acasă cu liderul Viitorul Constanţa, o echipă care merge „brici”, surclasând în ultima etapă ACS Poli Timişoara cu 5-0.

Campioana Astra Giurgiu joacă mâine, luni, de la ora 18 la Chiajna, cu Concordia şi o victorie îi poate aduce la egalitate de puncte cu Dinamo, asta în condiţiile în care giurgiuvenii au un joc în minus până acum. Gaz Metan, care joacă azi cu Steaua, ocupă locul 4, dar nu este sigură încă de locul de play-off. Situaţia primelor 7 clasate din Liga 1 este următorul: Viitorul Constanţa (51 de puncte), Steaua Bucureşti (45), CSU Craiova (40), Gaz Metan (38), Dinamo (38), CFR Cluj (37), Astra Giurgiu (35). Amintim, doar primele şase echipe se califică în play-off.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter