Sport

EURO 2016: FRANȚA – ROMÂNIA 2-1. Românii au jucat foarte bine și au reușit un scor onorabil cu una dintre favoritele campionatului

România a încheiat onorabil meciul cu Franța din deschiderea EURO 2016. Fotbaliștii români au jucat foarte bine și au fost la un pas de un egal meritat.

sursa foto: frf.ro sursa foto: frf.ro

Meciul Franța-România din deschiderea Campionatului European de Fotbal a fost foarte dinamic, cu ocazii de ambele părți și cu o echipă a României foarte bună, care s-a ridicat peste așteptările din preliminarii și din meciurile amicale dinaintea începerii campionatului.

Prima repriză s-a încheiat 0-0, România ratând însă o mare ocazie în minutul 3, prin Stancu.


În repriza a doua, Giroud a marcat dintr-o lovitură de cap de la 6 metri. Tătărușanu, care s-a comportat foarte bine pe parcursul primei reprize a ieșit nesigur și nu a mai putut salva faza.

În minutul 65, Stanciu a fost faultat în careu de Evra și arbitrul a dictat penalty. Stancu și-a luat revanșa după faza ratată din minutul 3, a șutat excelent și a restabilit egalitatea.


Golul final al meciului a fost marcat în minutul 89 de Payet care a șutat de la 20 de metri, iar mingea s-a dus direct în vinclul porții lui Tătărușanu.

Citește și:


EURO 2016: Anghel Iordănescu: “E dureros să pierzi în minutul 88. Acest lucru s-a datorat unui gol fabulos”

EURO 2016: Didier Deschamps, după meciul Franța-România: “Știam că va fi un meci dificil. Echipa României e foarte bine organizată”


EURO 2016: Cristi Săpunaru, după Franța-România: “Lumea se aştepta să ne facem de râs, n-a fost aşa”

Ultimele Stiri
abonare newsletter