Sport

Anghel Iordănescu înaintea meciului România-Spania: “Îmi doresc să văd la jucători curaj, tupeu și să se autodepășească”

Selecționerul echipei naționale, Anghel Iordănescu a declarat sâmbătă după-masă la Cluj, că se bazează pe dragostea și susținerea suporterilor, iar de la jucători așteaptă curaj, tupeu și personalitate.

În cadrul conferinței de presă premergătoare meciului de mâine România-Spania care va avea loc pe Cluj Arena, antrenorul Anghel Iordănescu a afirmat că vrea să vadă curaj din partea jucătorilor. ”Ne-ar bucura un rezultat bun, ne dorim acest lucru. Îmi doresc să văd la jucători curaj, tupeu și să se autodepășească, să dovedească faptul că au și personalitate”, a declarat Iordănescu.

De asemenea, selecționerul echipei naționale a precizat că se bazează și pe susținerea publicului în vederea obținerii unui rezultat favorabil. ”Este prima dată când jucăm pe stadionul lui U Cluj și pentru a treia oară în istorie când jucăm la Cluj. Sunt sigur că dragostea și susținerea suporterilor ne va ridica la înălțimea adversarului nostru. Niciodată la un meci al echipei naționale nu s-au epuizat biletele în două ore”, a spus Anghel Iordănescu.


Selecționerul a evitat să spună care va fi componența lotului din cadrul meciului de duminică seara.

La conferința de presă de sâmbătă au participat și jucătorii Ciprian Tătărușanu, Florin Andone, Adrian Popa și Ioan Hora.


Florin Andone a declarat că acest meci este unul special pentru el. ”Este un meci special pentru mine deoarece joc în campionatul Spaniei. Este un meci greu, dar sper să avem o partidă reușită”, a menționat Florin Andone.

Ciprian Tătărușanu a afirmat că se bazează pe susținerea publicului. ”Si noi suntem valoroși. Am obținut de-a lungul timpului rezultate bune cu adversari mai bine cotați. Sperăm ca fanii să fie alături de noi, să ne susțin pentru că vor fi și momente grele”, a declarat Tătărușanu.


Echipa națională și-a desfășurat antrenamentul sâmbătă după-masă pe stadionul din Gruia.

Meciul România-Spania va avea loc duminică seara pe Cluj Arena, de la ora 21.45.


Foto Saul Pop

Ultimele Stiri
abonare newsletter