Sport

Mureșul aplică și a doua „corecție” baschetbaliștilor clujeni

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania primește și a doua înfrângere acasă în Play-Off-ul Ligii Naționale, după ce ieri au fost învinși cu scorul de 77-81 de echipa BC Mureș Târgu Mureș.

Meciul a fost controlat încă de la început de echipa oaspete, doar ultimul sfert clujenii reușind să marcheze mai multe puncte decât adversarii.

În urma acestui meci, terminat cu scorul de 67-74 (14-22, 12-12, 19-20, 22-20), elevii lui Marcel Țenter și Dorin Pintea nu mai au dreptul al nici o greșeală pentru a putea câștiga acest duel.


Antrenorul echipei U-Banca Transilvania a recunoscut că au fost două zile în care jucătorii au greșit foarte mult, dar a promis că atâta timp cât mai sunt șanse nu vor ceda. „Concluzia este că nu ne-am făcut treaba. Am avut o serie cu 14 meciuri cu două înfrângeri și de fiecare dată când am ieșit de pe teren am avut senzația că am făcut lucrurile în mare măsură și că suntem pe un drum bun. În acest moment, însă, în urma acestor două zile, nu suntem mulțumiți deloc. Ei au jucat relaxați și au facut-o mult mai bine decât am facut-o noi. Am ratat în ambele zile incredibil, nu știu ce explicație pot să dau în momentul în care tot sezonul ai procentaje foarte bune și în meciurile care contează, în play-off, nu contezi. Una dintre cauze ar putea fi diferența de ritm de joc, Mureșul a avut două jocuri tari la Pitești, în Cupa României, noi am stat 13 zile fără meci, însă toată perioada asta a fost bună, toată lumea s-a antrenat la maxim și toată lumea a fost foarte optimistă. Am primit o lovitură, însă lucrurile sunt foarte clare, atâta timp cât mai avem cea mai mică șansă, nu vom ceda. Trebuie să fie siguri toți fanii noștri, le datorăm măcar atât, pentru că îi respectăm foarte mult. E un moment greu, i-am dezamăgit și trebuie să mergem la Târgu Mureș să jucăm pe viață și pe moarte, să ne spălăm cumva rușinea”, a declarat Marcel Țenter.

Marcatori:
U-Banca Transilvania: Barnette 16 (6 rec., 3 p.d., 1 int.), Hargrove 13 (10 rec., 1 p.d., 2 int.), Millage 10 (3 rec., 4 p.d., 1 int.), Turner 9 (1 rec., 1 p.d., 5 int.), Silvășan 6 (6 rec., 2 p.d., 1 int.), Jucan 5 (2 rec.), Jones 4 (3 rec., 1 int.), Baciu 3 (1 rec., 1 p.d., 1 int.), Lalovic 1 (2 rec.), Mandache (1 rec., 1 p.d.).


BC Mureș: Dykes 22, Barro 16 (6 rec.), Adamovic 12, Ivanovic 9 (14 rec.), Peciukas 8, Gajovic 7 (6 rec.).

Ultimele Stiri
abonare newsletter