Sport

Sport și dans la Cupa „Gheorghe Șincai” de majorete

Peste 70 de echipe de majorete şi dans modern au participat miercuri la cea de a treia ediţie a Cupei Școlii „Gheorghe Șincai” din Floreşti.

Concursul s-a adresat tuturor preșcolarilor și elevilor de clasele primare, gimnaziale și liceale din ţară şi din străinătate şi a avut ca scop promovarea beneficiilor aduse de practicarea dansului de majorete și a dansului modern.

Printre cele peste 70 de echipe înscrise, formate din aproximativ 1000 de copii, s-au numărat și echipe cu rezultate notabile în acest domeniu sportiv, precum campioanele europene de la „Madness UMF” din Cluj-Napoca, vicecampioanele naționale „Destiny” și „Pink Diamands”, dar și alte echipe participante la competiții naționale și internaționale.


Evenimentul a avut loc la sala de sport „Cetatea Fetei" din Florești.

Competiţia a fost organizată de şcoala gimnazială „Gheorghe Șincai" Florești și Asociația Sportivă Școlară „Gheorghe Șincai" împreună cu Inspectoratul Judeţean Cluj, Asociaţia de Majorete din România, Primăria și Consiliul Local Floreşti, Sala de Sport ,,Cetatea Fetei" Floreşti şi Asociaţia de Cheerleading din Ungaria.

Ultimele Stiri
abonare newsletter