Sport

Trică: „Am lucrat la finalizare și trebuie să câștigăm”

CFR Cluj își dorește foarte mult victoria cu echipa lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanța.

Antrenorul echipei din Gruia a reușit o surpriză plăcută în Ghencea unde au pierdut la doar un gol diferență, asta după ce începutul anului a fost unul de coșmar pentru echipa antrenată de Eugen Trică.

Antrenorul CFR-ului a declarat înaintea meciului cu Viitorul Constanța că speră la o victorie în această etapă, și că s-au pregătit puternic pentru a îndepărta punctul slab al echipei, finalizarea în fața porții. „Viitorul e o echipă bună, cu jucători tineri, foarte talentați. Au și jucători cu experiență și aici mă refer la Cătălin Munteanu, la Nicoliță, la Mamele, la Daminuță. Este o echipă care joacă fotbal, care are o mentalitate sănătoasă, și care vrea să câștige fiecare meci. Mie îmi place.


Noi suntem la un nivel foarte bun, ca joc. Ne creăm ocazii, desenăm frumos, ajungem acolo în fața porții, dar nu o băgăm în plasă. Ne lipsește golul. Toată săptămână am lucrat numai la finalizare cu băieții. Nu mai sunt meciuri ușoare, de aceea trebuie să ne concentrăm 100% la fiecare partidă.

E obligatoriu să câștigăm duminică. Băieții sunt conștienți, pozitivi. Îmi dă speranțe și jocul din Ghencea. Până la meciul cu Universitatea mai sunt două săptămâni, iar jucătorii trebuie să se concentreze mai mult pe campionat. Sunt și ei conștienți că CFR are doar 11 puncte în clasament”, a declarat Eugen Trică.


Meciul dintre CFR Cluj și Viitorul Constanța va avea loc duminică, 15 martie, de la ora 18:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter