Sport

Eugen Trică: „Veți vedea o altă echipă, mult mai agresivă”

Antrenorul CFR Cluj, Eugen Trică, promite un meci mult mai agresiv, mai concentrat şi mai atent la joc.

Tehnicianul echipei din Gruia a dorit să sublinieze, la începutul conferinței de presă premergătoare meciului cu „U” Cluj din Cupa României, că avut o şedinţă cu jucătorii săi după înfrângerea „usturătoare” cu Pandurii Târgu Jiu şi că după ce au analizat împreună jocul, le-a spus celor din echipă că acest eşec trebuie depăşit pentru că urmează un meci foarte important, cel cu Universitatea. „Ceea ce am văzut nu mi-a plăcut deloc. Eu împreună cu jucătorii suntem vinovaţi de acel eşec usturător de la meciul cu Pandurii. Am avut o discuţie bărbătească cu ei ieri, înainte de antrenament, am văzut ce am făcut rău, pentru că v-am spus, lucruri bune nu am văzut deloc în acea partidă. Am trecut peste ele. Urmează un meci foarte important miercuri în semifinala Cupei României. Cu siguranţă o să vedeţi un alt CFR faţă de ce aţi văzut în campionat cu Pandurii”, a spus Eugen Trică.

Antrenorul a precizat că jucătorii sunt conştienţi că nu au dat totul, că nu au avut atitudine, dar este convins că de miercuri, pe teren, va evolua un CFR total schimbat. „Le-am spus să uite acea partidă de duminică, pentru că vine alta, poate cea mai importantă din punctul meu de vedere. Este o semifinală de cupă, este un derby. Încă de la meciul de mâine să ne luăm o opţiune serioasă pentru a ne califica în finală. Să atacăm, să marcăm goluri, să fim agresivi. Lucrurile astea trebuie să le văd mâine la jucătorii mei”, a spus Trică, care a precizat că după Steaua - Dinamo, „U” Cluj - CFR Cluj este al doilea cel mai important derby al României.


Eugen Trică a subliniat și că o participare în Cupa României fără un trofeu obținut nu înseamnă nimic. El a făcut apel și la suporteri să-și susțină echipa ca la meciul de duminică. „Cine nu şi-ar dori să joace finala şi să câştige un trofeu. Pentru asta suntem aici, să câştigăm trofee. Eu cred că nimeni nu se gândeşte, numai de dragul de a intra să intre să joace o semifinală. Asta nu însemană nimic. Nu însemană nimic nici dacă ai jucat finala. Înseamnă ceva dacă ai câştigat Cupa României. Vă aduceţi aminte şi acum doi ani am jucat finala şi s-a uitat. A rămas doar câştigătoarea cupei, Petrolul. Deci locul doi nu contează. Avem nevoie de aceşti suporteri minunaţi. Aţi văzut şi la meciul cu Pandurii, ne-au susţinut până la ultimul minut. Aşa trebuie să fie suporterii”, a explicat Trică.

În meciul de mâine Camora nu va evolua, el fiind accidentat, însă staff-ul CFR speră a el să se poată recupera rapid pentru a participa la meciurile care urmează. Trică a mai spus că se aşteaptă la un U Cluj schimbat, cu o tehnică nouă de joc, datorată faptului că echipa are un nou antrenor. „U Cluj, cu siguranţă şi la ei va fi altceva, s-a schimbat antrenorul, toţi vor să joace, să evolueze cât mai bine pentru a intra în vederile noului antrenor. Cu siguranţă se va schimba şi sistemul de joc. Nu va fi acel sistem pe care îl ştiţi cu toţii, îl ştiam şi eu, cu cei patru la mijlocul trenului, cei doi atacanţi. Sută la sută va fi altceva”, a spus Eugen Trică.


Partida U Cluj - CFR Cluj va avea loc mâine, de la 21:30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter