Sport

„U” Cluj a tras frâna în fața ”tancurilor” Danzio

Baschetbalistele clujence au reușit un nou eșec în clasament în fața timișorencelor de BCM Danzio, acestea fiind învinse categoric cu scorul de 49-91.

Cu coordonatorul de joc, Gardner Stephanie Lynne, pe bancă din cauza unei accidentări la antrenamente, echipa de baschet feminin, Universitatea Cluj, nu a reușit să facă față jucătoarelor masive de la Timișoara, fiind învinse 49-91 (7-24, 9-21, 15-20, 18-26).

Antrenorul secund al Universității Cluj, Mihai Coldea, a afirmat, după meci, că lipsa coordonatului a fost piesa care a lipsit pentru a mobiliza echipa dar o posibilă accidentare mai gravă ar fi dus la imposibilitatea de a mai juca următoarele meciuri. „A fost un meci în care am făcut puține lucruri bune și atunci când am făcut ceea ce trebuie și am ajuns în situații clare de finalizare am ratat cu ușurință. Lipsa coordonatorului de joc și-a pus amprenta asupra atacului nostru și proncentajele foarte scăzute pentru acest nivel au făcut ca diferența de scor să fie mare la final. Jucătoarele sunt foarte tinere și au căzut psihic la începutul meciului când mingea parcă nu vroia să intre în coș și a fost foarte greu să mai iasă din această stare. Trebuie să uităm repede acest meci și să pregătim meciurile din playout care vor fii mult mai importante”, a spus Mihai Coldea.


Despre accidentarea suferită de Stephanie Gardner, antrenorul „U” Cluj a spus: „SG Gardner are o întindere ușoară dar nu am vrut să risc o eventuală accidentare mai gravă.”

Ultimul meci din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Feminin clujencele îl vor disputa, în deplasare, în compania fetelor de la Univ Goldis ICIM Arad, vineri, de la ora 18:00. „Ne vom da viața pe teren și vom face totul să rămânem în Divizia A. Avem avantajul terenul propriu și trebuie să câștigăm și ca să păstrăm avantajul terenului propriu în cazul în care vom juca și în turul doi al playout-ului”, a declarat Mihai Coldea.


Clasament LNBF:
1. ACS Sepsi SIC 48 puncte
2. CS Municipal Târgoviște 46 p.
3. Univ Goldis ICIM Arad 44 p.
4. CS Universitatea Alba Iulia 43 p.
5. CSBT Alexandria 42 p.
6. BCM Danzio Timișoara 40 p.
7. Olimpia CSU Brașov 39 p.
8. CS Phoenix Galați 39 p.
9. CS Municipal Satu Mare 35 p.
10. CS Nova Vita 33 p.
11. Universitatea Cluj-Napoca 30 p.
12. Universitatea CSM Oradea 29 p.
13. SCM CSS Craiova 28 p.
14. CS Rapid București 26 p.

Ultimele Stiri
abonare newsletter