Sport

Ajutor umanitar. Unul dintre militarii raniți în accidentul din Sibiu este tatăl unui jucător al FC „U” Cluj

Colegii, stafful dar și fanii celui mai iubit club din Cluj au inițiat o campanie pentru donare de sânge în scopul ajutării tatălui unui tânăr jucător de la echipa FC Universitatea Cluj.

În urma accidentului de săptămâna trecută de la Sibiu în care opt militari au murit în urma prăbușirii unui elicopter al Bazei Aeriene din Câmpia Turzii, din cei doi supraviețuitori, Valentin Bora și Gabriel Titiana, unul dintre ei este tatăl unui junior de la „U” Cluj.

Fanii Universității Cluj, dar și oficialii clubului, se implică într-un caz care a zguduit România, tragedia aviatică din județul Sibiu, de săptămâna trecută. Chiar dacă pilotul elicopterului căzut a fost operat cu succes și starea lui se va îmbunătăți, acesta are mare nevoie de sânge.


Potrivit unui comunicat dat de FC Universitatea Cluj, cei care doresc să-l ajute pe pilot pot dona sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină de pe strada Nicolae Bălcescu numărul 18. „Tatăl unui junior al clubului nostru are nevoie de sânge în urma tragediei aviatice din judeţul Sibiu. Pilotul Cornel Gabriel Titiana este în stare gravă la Spitalul de Arși din București, iar cine are posibilitatea şi e apt din punct de vedere medical să doneze sânge e aşteptat mâine (marţi), între orele 07:00-13:00, la centrul de Transfuzii de pe strada Nicolae. Balcescu, colț cu strada Paris. Donatorii sunt rugaţi să specifice numele pilotului Cornel Gabriel Titiana. Vă mulțumim tuturor!”, scrie clubul FC Universitatea pe site-ul lor oficial.

Mai multe despre accident: Un elicopter de la baza aeriană de la Câmpia Turzii s-a PRĂBUȘIT în județul Sibiu

abonare newsletter