Sport

Lemnaru salvează echipa. Astra Giurgiu - „U” Cluj 1-1 (0-0)

Echipa de fotbal FC Universitatea Cluj reușește un egal chinuit cu echipa de pe locul 4, Astra Giurgiu, după ce a ratat un penalty și a marcat din altul.

Meciul disputat astăzi pe terenul echipei Astra Giurgiu a fost unul cu noroc pentru echipa antrenată de George Ogăraru, Lemnaru reușind să înscrie unicul gol al echipei, în minutul 67, asta după ce în minutul 56 Bukari a adus în avantaj echipa gazdă. În minutul 74 Musat a ratat un penalty, o ocazie uriașă de a aduce echipa în avantaj. Finalul meciului a adus eliminarea a doi jucători ai Astrei, William în minutul 77 și Florescu în minutul 85, scor final 1-1.

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, George Ogăraru a declarat după meci că jucătorii au făcut un meci bun și că meritau victoria dar că încă nu îl îngrijorează încă poziția din clasament. „Au fost două puncte pierdute cu Astra. Am avut un penalty și alte câteva ocazii. Trebuia să câștigăm acest meci. Am făcut o partidă bună și am meritat victoria. Prima repriză a fost foarte bună, le-am cerut băieților să facă același lucru și în a doua parte.
Am crezut până la final într-o victorie. Danzell e un jucător important, e păcat că l-am pierdut, dar și Ceppelini a intrat foarte bine. Nu m-a supărat Mușat, m-au supărat alte lucruri azi. Vom face o analiză săptămâna viitoare și vom vedea ce s-a făcut bine și ce s-a greșit. Nu mă îngrijorează locul din clasament. Campionatul este lung și cred că ne vom salva”, a spus George Ogăraru pentru Look tv.


Astra Giurgiu: Lung Jr. - Pliatsikas (Rus '80), Ben Youseff, Oros, Junior Morais - Florescu, Laban - Enache, Budescu (Alibec '75), William - Bukari (Yahaya '89). Antrenor: Oleg Protasov.

Universitatea Cluj: Panagopoulos - Ciupe, Ninu, Skvorc, Muşat - Stojanovici (Morar '86), Costin, Cristocea - Mengolo, Lemnaru, Gravenberch (Cepellini '45). Antrenor: George Ogăraru.


Cartonaşe galbene: Pliatsikas '75, De Amorim '57, '77 / Cepellini '45+1, Ciupe '47, Stojanovici '52, Panagopoulos '66, Mengolo '70, Costin '82

Cartonaşe roşii: De Amorim '77, Florescu '85


Arbitri: Sebastian Colţescu (centru) - Mircea Orbuleţ, Dragoş Iliescu (asistenţi) - Iulian Dima (rezervă)

Ultimele Stiri
abonare newsletter