Sport

„U” Cluj - Dinamo rivale în Cupa Ligii

Echipa Universitatea Cluj va fi oaspetele echipei Dinamo București în sferturile de finală ale Cupei Ligii Adeplast.

Astăzi a avut loc, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, tragerea la sorți a meciurilor din sferturile de finală ale Cupei Ligii Adeplast, competiție în care au rămas opt echipe în cursa pentru titlu. Steaua, Astra, Dinamo, Pandurii Târgu Jiu, FC Viitorul, Oțelul Galați, CSMS Iași și Universitatea Cluj au fost echipele care și-au aflat astăzi adversarele.
Sorții au decis adversarele din „sferturile” Cupei Ligii Adeplast ca fiind: Dinamo București - U Cluj; CSMS Iași - Steaua București; Astra Giurgiu - Viitorul Constanța și Pandurii Târgu Jiu - Oțelul Galați.
Primele echipe sunt cele care au fost extrase cele dintâi din urnă și care vor fi gazdele și organizatoarele meciurilor, care se vor disputa în intervalul 12-14 decembrie. Premiile totale ale competiției însumează 1 milion de euro.
Cupa Ligii Adeplast a fost reînființată în acest sezon, 2014/2015, după ce a debutat cu două ediții în 1998 și 2000, dar a fost apoi stopată. Singurele două câștigătoare de până acum sunt FCM Bacău (1998) și Gloria Bistrița (2000).

Ultimele Stiri
abonare newsletter