Sport

Miriuță: „Din iarnă fiecare cu bunul Dumnezeu înainte”

Atmosfera din vestiarul echipei CFR Cluj este una bună, restanțele față de jucători se adună dar acest lucru nu îl face pe antrenorul Vasile Miriuță să îi motiveze pe jucătorii echipei din Gruia.

Vasile Miriuță nu consideră meciul cu Dinamo ca fiind un derby motivând că în acest moment echipa antrenată de el este peste echipa oaspete. „Derby? Un meci ca oricare altul, părerea mea, care îl jucăm acasă și trebuie să-l câștigăm neapărat, să rămânem acolo în față”, a declarat antrenorul CFR-ului la conferința de presă de astăzi.

El a recunoscut faptul că de mic copil a ținut cu echipa Dinamo București dar speră ca mâine să o învingă în Gruia. „De mic copil am ținut cu Dinamo, de pe vremea „răposatului”, și acum mi-e simpatică echipa dar nu pot să spun că este un meci special. Important este să marcăm cu un gol mai mult decât ceilalți”, mărturisește Miriuță.


Cât despre situația restanțelor salariale ale jucătorilor, Vasile Miriuță spune că sunt discuții dar că și așa reușește ușor să-i motiveze pentru următoarele meciuri. „Au fost niște discuții, discuții pozitive. Atmosfera este foarte bună, așteptăm meciul de mâine cu încredere. Nu este greu să-i motivez pe jucători pentru că am niște băieți extraordinari care înțeleg foarte bine aceste lucruri. „Din câte mi-au spus sunt datorii, trei, patru luni... Nu știu câte luni”, a declarat Miriuță.

Antrenorul echipei din Gruia spune că va face tot posibilul ca până în iarnă să strângă cât mai multe puncte după care fiecare este liber să facă ce vrea. „Mai sunt două luni și în aceste două luni trebuie să dăm tot ce avem mai bun în noi să mai facem niște puncte până în iarnă și din iarnă fiecare cu bunul Dumnezeu înainte, asta e viața”


Mâine, începând cu ora 21:00, se va disputa pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” meciul dintre CFR Cluj și Dinamo București.

Ultimele Stiri
abonare newsletter