Sport

„U” Cluj-CSMS Iași 2-0. Prima victorie acasă pentru clujeni

Echipa condusă de Mihai Teja a învins, ieri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formaţia CSMS Iaşi, în ultimul meci al etapei a VI-a a Ligii I şi care a însemnat debutul lui Ionuţ Chirilă pe banca tehnică a moldovenilor.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Nuno Viveiros '22 şi Muşat '38 din penalti.

Echipele de start:


Universitatea Cluj: Veselovsky - Jovanovici, Ninu, Neag, Muşat - Bucşa, Lungu (R. Costin '66) - Boutadjine, Stojanovici, Nuno Viveiros (Fl. Achim '76) - Mengolo (Jula '46). Antrenor: Mihai Teja.

CSMS Iaşi: Grahovac - Mitici, Mihalache, Cr. Munteanu, Vladu - Bosoi (Călugăru '73), Al. Creţu, Olah, Ciucur - Dedu (Novac '63) - Wesley (Pălimaru '77). Antrenor: Ionuţ Chirilă.


Cartonaşe galbene: Mengolo '20 / Bosoi '6, Mitici '37.

Arbitri: Florin Miron (central) - Vlad Bârleanu, Radu Timar (asistenţi) - Florin Mazilu (rezervă).


Observatori: Nicolae Marodin, Bogdan Niculae.

Teja: „Am câștigat în fața suporterilor”

După meci antrenorul „șepcilor roșii”, Mihai Teja a declarat că echipa a câștigat trei puncte în fața suporterilor ceea ce este foarte important.


„Sunt bucuros că am câștigat cele trei puncte, erau foarte importante pentru noi. Am câștigat în fața suporterilor și le mulțumesc suporterilor că au venit în număr mare astăzi la stadion”, a declarat Teja.

Antrenorul crede că echipa se află pe un trend ascendent și că se poate face mai mult cu echipa.


„Ne-am revenit după acea înfrângere (n.r. de la Botoșani) și după un egal (n.r. cu FC Brașov). Poate nu este un început foarte bun, dar eu cred că se poate face mai mult cu această echipă și îmi doresc să fac mai mult”, spune Teja.

Despre meci spune că studenții au avut mai multe ocazii și că mai multe goluri înscrise ar fi fost foarte bune pentru moralul echipei, dar este fericit că nu au primit nici un gol.

„Am mai avut ocazii, trebuia să înscriem, dar când ai ocazia și poți să înscrii mai multe goluri cred că trebuie să o faci pentru că este foarte important pentru moralul echipei. Bine că nu am primit nici un gol până la sfârșit”, spune tehnicianul.

Teja este încă nemulțumit de atacanții pe care îi are în lot, și spune că încă își dorește un atacant. „Îmi doresc să mai aducem un atacant, sper să mai aducem un atacant, avem nevoie de un atacant.”

Vlad Morar accidentat

Vlad Morar, noua achiziție de la Petrolul Ploiești, nu poate fi folosit din cauză ca s-a accidentat înainte de a ajunge la Universitatea, ceea ce îl va ține pe banca de rezerve încă o lună.

„Vlad Morar este accidentat, a venit accidentat de la Petrolul. Cred că va mai sta o lună de zile”, spune antrenorul.

Clujenii așteaptă să cunoscă echipa lui Mircea Lucescu

Despre meciul de duminică cu echipa antrenată de Mircea Lucescu, Șatior Donețk, Teja spune că va fi un spectacol frumos și speră ca echipa să se ridice măcar până la jumătate din nivelul Șahtiorului.

„Va fi un spectacol frumos. Este un meci amical cu o echipa foarte bună, un antrenor extraordinar, cred că cel mai mare antrenor din România, Mircea Lucescu. Este o plăcere pentru mine să îl cunosc și să mă întâlnesc cu el. Este o plăcere și pentru băieții mei să se joace cu echipa Șahtiorului. Sper să fie un spectacol frumos și sper ca noi să ne ridicăm până pe la jumătate de Șahtior”, declară Mihai Teja.

Duminică, de la orele 17:30, echipa condusă de Mihai Teja va întâlni pe Cluj Arena, într-un meci amical, echipa antrenată de Mircea Lucescu, Șahtior Donețk.

abonare newsletter