Sport

„U" Cluj îi cheamă pe fani la stadion la ultima reprezentație a sezonului: „Împreună suntem de neoprit"

Scăpați de grijile retrogradării, „studenții” vor să încheie sezonul cu o victorie în fața propriilor suporteri. Partida „U” Cluj – Pandurii are loc mâine, de la ora 18.15, pe Cluj Arena.

Universitatea Cluj și-a propus să termine en fanfare sezonul 2013/2014, unul mai încins ca niciodată, mai ales în subsolul clasamentului. „Șepcile roșii” țintesc cele trei puncte contra Pandurilor, echipă rămasă fără obiectiv după ce și-a spulberat orice șansă la calificarea în Europa League. În cazul unei victorii, clujenii ar putea termina campionatul chiar pe locul 8, cu condiția ca FC Botoșani să nu remizeze sau să bată pe Dinamo, iar Ceahlăul să nu câștige pe terenul Viitorului.

„Împreună putem fi de neoprit”

Conducerea universitară speră ca jucătorii lui Mihai Teja să beneficieze și de aportul fanilor, pe care îi așteaptă în număr foarte mare pe Cluj Arena. „Meciul cu Pandurii e foarte important, deoarece ne dorim cu toţii o clasare cât mai bună în acest sezon. Fanii au fost minunaţi, ne-au însoţit în număr foarte mare peste tot în ţară. La Braşov au fost peste 200 şi au purtat echipa spre un rezultat de mare importanţă. Marţi, îi aşteptăm pe toţi suporterii la ultimul meci de pe teren propriu al sezonului. Aşa cum am demonstrat şi până acum în această stagiune, împreună putem fi de neoprit”, este mesajul administratorului special, Vlad Munteanu.


Cu peluza închisă

Cel mai ieftin tichet la meci costă 20 de lei (Tribuna II), iar cel mai scump 100 de lei (VIP, etaj II). Un tichet la Tribuna I valorează 30 de lei, în timp ce la VIP (etaj IV, etaj III) poate fi achiziționat cu 50 de lei, respectiv 60 de lei. Biletele se pot cumpăra în intervalul orar 10.00-18.00, de la casele de bilete ale stadionului Cluj Arena. Peluza arenei este închisă ca urmare a deciziei Comisiei de Disciplină.

Juniorii A, în finala Campionatului Național

Universitatea Cluj și-a asigurta și viitorul. Juniori A ai clubului „studențesc” s-au calificat în finala Campionatului Național, care se dispută joi, la Mogoșoaia. Cu două victorii în primele două meciuri ale grupei semifinale (4-0 cu Ceahlăul şi 2-0 cu FC Braşov), „alb-negrii” trebuiau să nu piardă contra lui Dinamo pentru a ajunge în finală. „U” a deschis scorul în prima repriză, din penalty, prin Robert Boboc, mijlocaşul debutând şi în Liga I, tocmai în ultima etapă. „Câinii” au forţat, având în echipă mai mulţi jucători de la formaţia lui Flavius Stoican, însă clujenii au lovit din nou. Cândea a deviat superb, cu călcâiul, după un corner, iar portarul dinamovist n-a mai reuşit să respingă. Meciul se îndrepta spre victoria mare a Universităţii, dar Dinamo a avut o tresărire şi a egalat în ultimele minute. Meciul s-a decis la loviturile de departajare, unde Roland Niczuly, portarul „șepcilor”, a fost imbatabil. Niczuly a apărat două penalty-uri, iar „U” s-a impus cu 4-3.  


„Suntem fericiţi că am ajuns în finală. Avem o ocazie extraordinară de a cuceri marele trofeu, ar fi ceva unic pentru aceşti copii. Acesta e spiritul lui „U”, de a nu ceda, de a lupta până în ultimul minut”, a declarat Marius Popescu, managerul Centrului de Copii şi Juniori al Universităţii.

În ultimul act, clujenii vor întâlni Viitorul Constanța.

Ultimele Stiri
abonare newsletter