Sport

LPF a stabilit programul ultimei etape! Când joacă CFR și „U" Cluj

LPF a anunţat că în ultima etapă a Ligii I meciurile echipelor implicate în lupta pentru salvarea de la retrogradare vor avea loc la aceeaşi oră, marţi, 20 mai, tot în aceeaşi zi urmând să evolueze şi Steaua şi Astra, care vor juca finala Cupei României pe 23 mai.

De asemenea, LPF a menţionat că în etapa a XXXIII-a partidele echipelor care luptă pentru salvarea de la retrogradare vor avea loc în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră.

„Jocurile Dinamo - Săgeata Năvodari, FC Braşov - Universitatea Cluj şi Oţelul Galaţi - Viitorul se vor disputa în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră, respectiv vineri, ora 19.30, iar jocul Astra Giurgiu - Poli Timisoara, disputat între o echipă aflată în lupta pentru locul 2 şi una implicată în salvarea de la retrogradare se va disputa tot vineri, de la ora 21.30. S-a mai hotărât şi că în ultima etapă a campionatului vor fi programate în ziua de marţi, 20.05.2014, la aceeaşi oră, toate jocurile echipelor implicate în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Tot marţi se vor disputa si jocurile Steaua Bucureşti - Oţelul Galaţi si FC Vaslui - Astra Giurgiu, pentru a oferi timp suficient de refacere celor doua finaliste ale Cupei României", se arată în comunicatul LPF.


Celelalte jocuri ale ultimei etape, care nu mai pot influenta clasamentul 14-18, vor fi programate miercuri, la ore ce vor fi stabilite în cursul zilei de sâmbătă.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter