Sport

Cuic, apel către fani înaintea jocului cu Craiova: „Trebuie să arătăm că la Cluj se joacă și se iubește baschetul"

„Studenții” vor să rămână neînvinși pe teren propriu și după jocul cu Craiova.

Duel dificil pentru „U” Mobitelco. Formația clujeană întâlnește sâmbătă pe SCM U Craiova, echipă aflată în revenire de formă. „Craiova este o echipă care și-a intrat în ritm acum, joacă un baschet foarte bun și alert. În plus, au acumulat și experiență internațională, deci vin cu dorința de a câștiga. Îmi doresc să anihilez toți jucătorii lor buni. Pe lângă Travis Bureau mai sunt Seals, Kovac, Tyler, Bogdan Popescu… au guri de foc foarte bune, jucători cu valoare individuală ridicată”, a dezvăluit Dorin Pintea. „Este un meci foarte dificil, obiectivul nostru este clar: victoria! Noi, băieții, am stabilit în vestiar o regulă în acest campionat: acasă nu se pierde! Craiova joacă un baschet colectiv și cu tranziție foarte bună. Sunt obișnuiți să evolueze pe două fronturi, unde au rezultate foarte bune, sigur va fi un spectacol. Noi suntem plini de încredere, ne-am antrenat bine, respectăm niște reguli, iar antrenorul pregătește bine meciurile”, a adăugat Branko Cuic.

„U” Mobitelco este neînvinsă de șapte etape. Cheia succesului? „Sincer, nu știu câte victorii consecutive avem, important e să ne gândim la meciul următor. Secretul este că suntem mai omogeni, începem să ne înțelegem mai bine pe teren. Încă nu suntem sută la sută calificați în play-off, dar vom fi”, este optimist sârbul, care a fost marcat de atmosfera creată de fanii clujeni în derby-ul cu CSU Sibiu. „Am avut lacrimi în ochi la jocul cu Sibiu, pentru că a fost o atmosferă incredibilă. Și în trecut când am jucat la Cluj, sala a fost arhiplină. Asta vrem și în viitor, pentru că noi toți suntem clujeni și toți reprezentăm «U». Putem să facem performanță împreună. Mă bucur că am putut să oferim spectacol cu Sibiul, avem nevoie de public să arătăm la toată țara că la Cluj se joacă și se iubește baschetul!”, a transmis Cuic.


Sparks, apt de joc

Josh Sparks și-a revenit complet după accidentarea suferită săptămâna trecută. „Sparks a reintrat în programul echipei, săptămâna trecută a făcut o entorsă, dar e apt de joc. Nu avem probleme de lot înaintea jocului cu Craiova”, a explicat Pintea. 

Partida „U" Mobitelco - SCM U craiova are loc sâmbătă, de la ora 19.45, la Sala Sporturilor „Horia Demian".

Ultimele Stiri
abonare newsletter