Sport

(P) Compania de Apă ARIEȘ susține handbalul

Ieri, 17 februarie 2014, a avut loc la Sala de sport Gh. Barițiu, de la ora 18,00 meciul de handbal dintre Handbal Club Potaissa Turda si HCM Baia Mare.

Câștigătoarea concursului „SE CAUTĂ MASCOTĂ”, Liana Bugner, a fost premiată personal de directorul general al Companiei de Apă ARIEȘ, Cristian Octavian Matei, încadrat de întreaga echipă de handbal și în prezența mascotei.

Cristian Octavian Matei a oferit personal CEC-ul în valoare de 1500 lei câștigătorului. Concursul a fost organizat de Handbal Club Potaissa, portalul de știri TurdaLive cu sprijinul nemijlocit al CAA - Leul Fluffy.


Peste 10 mingi de handbal au fost aruncate în public. Acestea purtau semnăturile jucătorilor,  antrenorilor,  staff-ului echipei, dar și ale senatorului Alexandru Cordoș și ale lui Cristian Octavian Matei. Mingile aruncate în public de handbaliști, au marcat existența PRIMEI MASCOTE din  istoria unui club sportiv din Turda.

Echipamentul sportivilor a fost sponsorizat de CAA.  Acesta este inscripționat cu siglele Companiei de Apă ARIEȘ, Primăriei Turda și ale Consiliului Local.


Deși rezultatul meciului a fost egalitate la 30, evenimentul care a precedat meciul  de handbal dintre echipele de handbal Potaissa Turda și HCM Baia Mare, a avut un succes incontestabil și a fost foarte bine primit de publicul prezent.

Fanii echipei au avut parte de o seară deosebită alături de echipa favorită. Acest lucru se datorează nu numai performanței sportivilor, dar și oamenilor deosebiți din spatele acestei echipe și nu în ultimul rând, organizatorilor.


 

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter