Sport

Victorie prețioasă pentru „U" Jolidon

„U” Jolidon a obținut aseară o victorie extrem de importantă pe terenul formației CSM București, scor 32-29 (14-14). În urma acestui succes, „studentele" au urcat pe poziția a 4-a în clasament cu 21 de puncte, cu unul mai puțin decât ocupanta locului 3, Dunărea Brăila.

” Aveam nevoie de toate cele trei puncte în fața unei contracandidate la play-off. Avem un oarecare avantaj în fața lor, însă mai e mult până departe. Ne așteaptă niște bătălii infernale, ne așteaptă și cupele europene, jucăm din trei în trei zile. Avem un lot destul de redus numeric vorbind și avem nevoie de toate jucătoarele. Mă bucur foarte mult că am câștigat aici, am luat presiunea de pe noi, pentru că venim după un meci foarte prost în compania celor de la Baia Mare. Sper că i-am mulțumit pe suporteri în seara asta și ne-am mai spălat din păcatele pe care le aveam după meciul cu Baia Mare. Acest campionat se va juca până în ultima etapă”, a declarat Horațiu Pașca, antrenorul universitarelor.

Victoria Universității i se datorează în mare parte și Cristinei Laslo, care a avut o evoluție foarte bună în special pe final de meci. „Mă bucur foarte mult pentru Cristina Laslo, care are are mare valoare și este de mare perspectivă. Are 17 ani și a făcut față cu brio, dar mai are mult de muncit. Dacă la Chintoan, Senocico și Vintilă mă așteptam, mă bucură evoluțiile Ștefaniei Florea, Andreei Tetean, Anei-Maria Măzăreanu. Le felicit pe fete, ne bucurăm în seara asta, iar mâine o luăm de la capăt”, a adăugat Pașca.


Marcatoare ”U” Jolidon Cluj: Ani-Senocico 10 goluri, Vintilă 7, Chintoan 6, Florea 5, Laslo 3 și Tetean 1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter