Sport

Dragomir nu vrea să-l declare „persona non grata“ pe Mihai Stoica

Dumitru Dragomir, președintele LPF, a spus că este posibil ca managerul FC Steaua, Mihai Stoica, să fie declarat „persona non grata“, dar a menţionat că deocamdată nu agreează o astfel de sancţiune.

Dumitru Dragomir, presedintele LPF Dumitru Dragomir, presedintele LPF

„I-am auzit opinia domnului Mircea Sandu în ceea ce îl priveşte pe Mihai Stoica. Îi recomand să fie rezervat în declaraţii. Există şanse ca Stoica să fie declarat «persona non grata», numai că eu nu agreez deocamdată acest lucru. Trebuie să punem în balanţă şi ce a făcut bine şi nu numai că a jignit. Şi pe mine m-a înjurat. Stoica a fost sancţionat, este suspendat acum. Îi recomand să se liniştească, pentru că, fiind în stare de suspendare, dacă mai greşeşte, se va ajunge la ce a propus Mircea Sandu“, a spus oficialul LPF.
Dragomir a adăugat că momentan instituţia pe care o conduce nu va sesiza Comisia de Disciplină a LPF în cazul lui Mihai Stoica.

Chiar dacă preşedintele FRF Mircea Sandu a afirmat că prin comportamentul şi declaraţiile sale Mihai Stoica îndepărtează sponsorii şi suporterii de fotbal, președintele LPF susţine că managerul trebuie tolerat pentru moment deoarece cu el în conducere FC Steaua a făcut performanţă. „În toate situaţiile din lume preşedintele federaţiei are dreptate, numai că fiecare om acolo unde lucrează sfinţeşte locul. Aşa că, deocamdată, cu Stoica în conducere Steaua a avut succese. Stoica e puţin nervos, dar este un om care slujeşte fotbalul de ani de zile.“, a precizat Dragomir.


Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat luni, că a sesizat Comitetul Executiv al federaţiei în legătură cu declaraţiile managerului general al FC Steaua, Mihai Stoica, despre fostele glorii ale grupării „roş-albastre“. Stoica a atacat virulent, în urmă cu aproape două săptămâni, fostele glorii steliste Anghel Iordănescu, Emeric Ienei şi Tudorel Stoica, precum şi pe şeful LPF, Dumitru Dragomir, pentru că l-au criticat pe el şi echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

Ultimele Stiri
abonare newsletter