Sport

Paul Chetreanu va fi secund la „U“ Bt Mobitelco

Fostul baschetbalit clujean, retras recent din activitate, va fi activ în continuare la „U“ Mobitelco, în calitate de antrenor secund.

Paul Chetreanu s-a retras din activitatea de jucător la sfârșitul sezonului trecut. Fostul conducător de joc al clujenilor a luat această decizie la doar 28 de ani, din cauza multiplor accidentări suferite, care l-au ținut mai mult pe tușă în ultimii ani. Chetreanu a acceptat propunerea conducerii și a fost numit antrenor secund la „U“ Mobitelco, sub comanda pricipalului Dorin Pintea.
„Mă confrunt cu ceva nou în viața mea și mi-aș dori un rezultat cât mai bun anul acesta alături de echipă, într-o altă poziție. Este o nouă etapă din viață, pe care o privesc cu ambiție, curiozitate și profesionalism.Voi încerca să fac tot ceea ce ține de mine pentru a fi alături de echipă și să jut în orice mod îmi va sta în putință, de la nivelul baschetbalistic până la cel mental“, a spus Paul Chetreanu, noul secund de la „U“ BT Mobitelco. „Don“ Paul a câștigat campionatul cu gruparea clujeană atât la nivel de seniori, cât și la juniori.
„U“ BT Mobitelco va începe pregătirile în vederea noului sezon joi, 1 august, urmând ca săptămâna următoare baschetbaliștii clujeni să înceapă un stagiu de pregătire de 10 zile în Serbia.  

abonare newsletter