Sport

Sălăjan: „Nu știm prea multe despre Veliko și PAOK“

Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al formației „U“ Jolidon, a declarat că nu știe prea multe despre posibilele adversare ale clujencelor în Cupa EHF.

Potrivit tragerii la sorţi de marţi, în turul trei al Cupei EHF, „U“ Jolidon Cluj va întâlni echipa câştigătoare din turul doi al competiţiei, dintre HSC Veliko Târnovo (Bulgaria) şi AC PAOK Salonic (Grecia).
Cosmin Sălăjan, directorul sportiv de la „U“ Jolidon, a spus că tehnicienii și oficialii clubului nu știu încă prea multe despre Veliko Târnovo și PAOK, dar până la ora meciului vor fi foarte bine informați și pregătiți. „Nu știm prea multe despre cele două echipe, dar vom fi pregătiți și informați, indiferent cu cine vom juca dintre Veliko și PAOK. Cred că suntem ușor favoriți, pentru că handbalul din țara noastră este peste nivelul celui din Bulgaria sau Grecia. Vom fi însă foarte atenți, întrucât și la noi în campionat au apărut bulgăroaice foarte bune“, a spus Sălăjan, pentru Monitorul de Cluj. Oficialul handbalistelor a mai declarat că echipa nu are un obiectiv anume în competițiile europene, dar își dorește un parcurs cât mai lung. „Ne dorim un parcurs cât mai lung în Cupa EHF, însă acest lucru va depinde foarte mult de evoluțiile noastre și de echipele cu care vom nimeri la tragerea la sorți“, a mai spus Sălăjan.
„U“ Jolidon va juca cu câștigătoarea dintre Veliko Târnovo și PAOK Salonic o dublă manşă eliminatorie, turul fiind programat în perioada 9-10 noiembrie, iar returul o săptămână mai târziu (16-17 noiembrie). Sezonul intern va începe la începutul lunii septembrie, astfel că echipa clujeană va fi în plin sezon la ora meciurilor din Cupa EHF.

Ultimele Stiri
abonare newsletter