Social

Dezbatere „România între UE şi Eurasia” la FSPAC

Facultatea de Ştiinte Politice, Administrative şi ale Comunicării, din cadrul Universității Babeș- Bolyai, organizează joi, 29 mai 2014,de la ora 14.00, dezbaterea Expert Forum (EFOR) în Cluj, „România, între UE și Eurasia: banii publici, statul de drept și economia reală”.

Invitaţii speciali ai dezbaterii sunt Laura Ștefan, expert anticorupție (EFOR) și Otilia Nuțu, analist energie (EFOR) iar moderatorul va fi  Călin Hinţea, Decanul FSPAC. Dezbaterea va avea loc în sala V/2 de la sediul facultății (str. Traian Moșoiu, nr. 71).

”Amenințarea dinspre Est pentru Europa este cât se poate de concretă: ne așteptăm la o nouă criză a gazului, dar și la politici populiste și naționalism economic anti-european. Asistăm la deteriorarea instituțiilor și a democrației în regiune, sub pretextul independenței de Bruxelles, dar și la presiuni sporite din partea grupurilor de interese pentru deturnarea banilor publici. Expert Forum (EFOR) și Facultatea de Ştiinte Politice, Administrative şi ale Comunicării (UBB, Cluj-Napoca) vă invită să discutăm despre riscurile ca România să alunece într-o zonă gri, propice corupției”, transmit organizatorii evenimentului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter