Politică

Ce promitea Tişe în urmă cu 7 ani. Nasra, PSD Cluj: “Cel mai slab preşedinte de CJ” - VIDEO

Preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra, a făcut inventarul promisiunilor neonorate ale preşedintelului Consiliului Judeţean, Alin Tişe.

Într-un comunicat de presă, Horia Nasra enumeră lista proiectelor pe care Tișe le-a propus acum șapte ani, dar care nici acum nu sunt gata:

Centru Regional Olimpic Transilvania – săli de sport, bazine olimpice de înot (din care unul acoperit cu tribune), terenuri de antrenamente, terenuri de tenis, un patinoar pentru meciurile de hochei, etc. Toate aceste investiții erau promise spre realizare în trei zone din județ, zona Cluj-Napoca, zonele Dej, Câmpia Turzii și Huedin.


Autostrăzi urbane și șosele rapide – Tișe a promis următoarele tronsoane - autostrăzi: Dej-Turda, Turda-Huedin și Dej-Huedin; Apoi a promis ȘOSELE RAPIDE în zona de munte !!! Principala rută turistică a Clujului care în prezent este înecată în noroi: ”DRUMUL RUȘINII – DJ 107 M” (Luna de Sus, Săvădisla, Băișoara și Iara) o MLAȘTINĂ pentru care nu răspunde nimeni o promitea șosea rapidă ?!? Apoi DJ 107P (DN 1) Gilău – Someşul Rece – Mărişel care și în prezent este într-o stare deplorabilă, era trecut în mărețul plan „autostrăzi urbane și șosele rapide”. Ultimul drum promis era cel din zona Văii Drăganului, DJ 764B, care la rându-i în niciun caz nu este autostradă sau șosea rapidă.

Trenuri regionale de viteză – Traseu Cluj-Napoca-Turda (Indirect anunța ÎNFIINȚAREA unei GĂRI ÎN TURDA!), Cluj-Napoca – Huedin, Cluj-Napoca – Dej;


Spital Regional de Urgență – după ce Prefectul Alin Tişe (2007), apoi preşedintele Consiliului Judeţean Alin Tişe (2008-2012) anunţa în 2007 “începerea construirii spitalului regional de urgenţă”, apoi în 2010 “prin parteneriatul public-privat, construcţia va începe în primăvară”, în 2012 își reia promisiunile...

Parcuri industriale zonale – În Dej, Turda, Câmpia Turzii și Huedin unde anunța crearea unei infrastructuri industriale;


Complexul Expozițional Transilvania – Alin Tișe promitea un centru în care să pot fi organizate expoziții de talie mondială și conferințe cu participări internaționale, care vor da un plus mare municipiului Cluj-Napoca în cursa pentru Capitala Culturală Europeană a anului 2021.

Complex schiabil Băișoara – Mărișel – Vlădeasa – o altă promisiune nerespectată marca Alin Tișe.


Someșul Navigabil din Cluj-Napoca în Dej – Mai lipsea puțin și Alin Tișe promitea și o bază navală militară pe cursul Someșului, din ciclul „submarinul lui Tișe, Cluj-Napoca – Dej”.

Transilvania Parc – binențeles altă promisiune uitată.


Realizarea Centrului de Management Integrat al Deseurilor – necesar pentru Cluj dar execrabil gestionat de Tișe. Nici astăzi nu este finalizat!

”Alin Tișe este cel mai slab președinte din istoria județului Cluj. Practic în dreptul său, în doi ani și jumătate de mandat, nu a realizat/finalizat nicio promisiune electorală. Președintele ZERO realizări s-a remarcat doar prin starea dezastruoasă în care sunt drumurile și prin scandalurile pe care le-a provocat cu directorii din subordinea sa”, a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter