Politică

PSD Cluj, către primarul Emil Boc: “Există posibilitatea să manifestaţi un minim interes pentru drumurile înzăpezite din Cluj-Napoca?”. Ce spune Primăria? FOTO

A nins mult şi ca de obicei, autorităţile au fost luate prin surprindere. Social-democraţii au făcut astăzi câteva fotografii cu străzile înzăpezite din Cluj-Napoca, pe care le-au transmis presei.

“Există posibilitatea să manifestaţi un minim interes pentru drumurile înzăpezite din Cluj-Napoca? Există posibilitatea să-i treziţi din somn pe cei responsabili cu deszăpezirea drumurilor din municipiu? Puteţi să faceţi un minim efort pentru ca în zilele următoare clujenii să poată circula decent, dimineaţa, spre locurile de muncă sau spre unităţile de învăţământ?”, a spus liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra.

„S-a intervenit și se intervine în continuare încă de ieri după-masă de la ora 17:30. Cei doi operatori au intervenit pe toate străzile cu material antiderapant atât în cursul nopții cât și în această dimineață”, au transmis, în replică,  reprezentanții Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter