Politică

Liderul PSD Cluj, Horia Nasra: “Preşedintele României neagă, prin aproape toate acţiunile sale, rezultatele alegerilor din decembrie”

Preşedintele social democraţilor clujeni Horia Nasra consideră că iniţiativa preşedintelui Klaus Iohannis privind organizarea unui referendum pe tema codurilor penale este o temă falsă. În opinia lui Nasra, Iohannis se erijează în liderul Opoziţiei, uitând să fie "un moderator".

“Am observat că preşedintele României prin aproape toate acţiunile sale neagă rezultatele alegerilor din  decembrie, de la refuzul nominalizării unui premier şi până la propunerea unei teme false pentru referendum. Spun o temă fasă deoarece orice român de bună credinţă sprijină bunul mers al justiţiei şi niciun membru PSD nu a spus vreun moment că se opune demersurilor cotidiene ale justiţiei. Este îngrijorător faptul că preşedintele României se erijează în liderul Opoziţiei uitând că un preşedinte de stat este preşedintele celor care au votat cu PSD şi că în mod normal trebuie să fie echidistatnt şi să aibă un rol de moderator”, spune Horia Nasra.

Ultimele Stiri
abonare newsletter