Politică

Social democraţii clujeni şi-au depus dosarele de candidatură la Biroul Electoral Judeţean

PSD Cluj a depus miercuri lista candidaţilor la alegerile din 11 decembrie. Lista la Camera deputaţilor este deschisă de actualul preşedinte al organizaţiei judeţene Horia Nasra.

Ţinta filialei la alegeri este obţinerea unui mandat de senator şi a trei de deputat. PSD Cluj şi-a finalizat lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare în urmă cu aproximativ două săptămâni. La Camera Deputaţilor vor candida, în ordine, liderul filialei judeţene, Horia Nasra, consilier local, urmat de actualul deputat Cornel Itu, de Cristina Burciu, director la Compania de Apă Turda, de viceprimarul din Gherla, Iulia Trif, şi de primarul comunei Jucu, Dorel Pojar. La Senat, lista este deschisă de consilierul judeţean Vasile Ilea şi de Simina Şipoş preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD Câmpia Turzii".

Pe listă nu se regăsesc actualul deputat Aurelia Cristea, care a anunţat că nu va mai candida pentru un nou mandat, şi nici senatorul Alexandru Cordoş, care are probleme de imagine, după ce a fost cercetat într-un dosar de corupţie în care a fost implicată soţia sa.

Ultimele Stiri
abonare newsletter