Politică

GALERIE FOTO-VIDEO: PSD Cluj: Asistații social folosiți în campania electorală? Ce spun Primăria Cluj-Napoca și liberalii

Candidatul la Consiliul Local Cluj-Napoca din partea PSD Horia Nasra îl acuză pe Emil Boc, candidatul PNL Cluj la Primărie, că foloseşte asistaţi social în campania electorală. În replică, liberalii spun că aceste informațiii nu sunt adevărate, fără să ofere dovezi concrete. În același timp, Primăria Cluj-Napoca explică despre ce fel de acțiune a fost vorba.

Horia Nasra susţine că asistaţii social au fost folosiţi pentru a oferi pliante în faţa PNL Cluj.

“Domnule primar Emil Boc ați trimis acești clujeni să transporte pliante electorale? Folosiți asistații sociali care trebuie să lucreze în folosul comunității un anumit număr de ore pe lună și în campania electorală? Oare minte doamna din înregistrare?”, a spus Horia Nasra.


Liberalii clujeni dezmint informațiile, spunând că Primăria este în măsură să ofere informații.

“Ca urmare a informaţiilor lansate în spaţiul public de PSD Cluj cu privire la faptul că primarul Municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc şi PNL folosesc persoane asistate social în campania electorală, PNL Cluj-Napoca dezminte aceste informaţii, catalogându-le drept eronate şi mincinoase. În ceea ce priveşte activităţile pe care le desfăşoară persoanele asistate social, Primăria Municipiului Cluj-Napoca este în măsură să ofere informaţii cu privire la acest aspect", spun liberalii.


Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca spun că a fost vorba de o acțiune în care au fost solicitate persoane care au de prestat ore de muncă în folosul comunității.

“În dată de 25.05.2016, începând cu ora 09.00, în vederea eliberării spaţiului din P-ta Unirii nr.1, materialele informative aparţinând Serviciului Relaţii Comunitare şi Turism au fost mutate în arhiva din str.Eroilor nr.2 care aparţine Primăriei municipiului Cluj-Napoca. Pentru realizarea acestei activităţi, conform legii au fost solicitate persoane care au de prestat ore de muncă în folosul comunităţii”, spun aceștia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter