Politică

Azi în Parlament-Tişe: „Spitalul CFR va fi închis de PSD şi PNL, fiind lăsat fără finanţare“

Senatorul PDL de Cluj Alin Tişe cere demisia de urgenţă a ministrului sănătății precum si demisia tuturor parlamentarilor de Cluj de la USL care au promis că niciodată nu vor lăsa spitalele sa se închidă.

“După ce USL în mod ipocrit a fost la un pas de disperare politică atunci când spitalul din Mociu  nu a mai fost finanţat, acum, în stilul mincinos şi ipocrit fug de răspundere. Ei lăsă spitalul CFR din Cluj-Napoca fără finanţare, ceea ce va duce la închidere acestuia, dar nu-şi asumă decizia. La fel ca în cazul celor 60 de lei suplimentaţi la pensie dar cu jecmănirea întregii populaţii prin introducerea a 35 de taxe şi a scumpirii combustibilului. Deci, se dă cu o mână şi se ia cu zece, în stilul comunist patentat de PSD şi PNL.

În calitate de senator de Cluj solicit parlamentarilor USL să protesteze şi să lupte pentru finanţarea acestui spital, aşa cum au făcut-o în cazul spitalului din localitatea Mociu pe care nici acum nu l-au redeschis aşa cum au promis!


Saptămâna aceasta am susţinut o declaraţie politică în Senat, pe tema închiderii prin subfinanţare a acestui spital şi am facut o interpelare la adresa ministrului Sănătăţii.

De asemenea, solicit demisia de urgenţă a ministrului sănătății precum si demisia tuturor parlamentarilor de Cluj de la USL care au promis ca ei niciodată nu vor lăsa spitalele sa se închidă”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter