Politică

Daniel Buda: „Parlamentarii USL s-au transformat într-o masă amorfă”

Liderul PDL Cluj Daniel Buda cere parlamentarilor USL să își prezinte bilanțul, pentru că, în opinia acestuia, nimic din ce au promis clujenilor în campania electorală nu s-a realizat.

Liderul PDL Cluj Daniel Buda cere parlamentarilor USL să își prezinte bilanțul Liderul PDL Cluj Daniel Buda cere parlamentarilor USL să își prezinte bilanțul

 Daniel Buda a criticat astăzi activitatea parlamentarilor clujeni USL, dar și pe liderul PSD Cluj, Remus Lăpușan și pe președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, care au uitat de proiectele importante pentru clujeni.

„Le cer parlamentarilor să prezinte un bilanț al activității lor. Se pregătește o rectificare bugetară, iar Clujul nu va primi nimic. Nu au realizat niciun obiectiv din cele importante pentru clujeni, autostrada, Spitalul Regional de Urgență. Constatăm că cei 10 parlamentari s-au transformat într-o masă amorfă, care nu face nimic la București, iar banii plătiți de clujeni prin taxe și impozite nu au niciun corespondent. Vreau să le comunic că segmentul de autostradă de la Gilău la Nădășel are toate condițiile să fie făcut.  Horea Uioreanu și Remus Lăpușan chiar nu au capacitatea să facă nimic în acest sens...?”, a declarat Daniel Buda.
 
 
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter