Monitorul Cartierelor

În Cluj, primii care nu respectă legea sunt poliţiştii locali

Poliţia Locală Cluj-Napoca a confirmat, marţi seara, proverbul “Vede paiul din ochiul altora, dar nu vede bârna din ochiul său”. Porniţi la vânătoare de şoferi care încalcă regulile de parcare, doi poliţişti locali au pracat chiar ei neregulamentar. Tocmai în staţia de tramvai.

În Cluj, primii care nu respectă legea sunt poliţiştii locali În Cluj, primii care nu respectă legea sunt poliţiştii locali

Doi poliţişti locali au ieşit la vânătoare de maşini parcate ilegal, marţi seara, în cartierul Mănăştur. Până aici totul pare în regulă. Situaţia devine cel puţin hilară în momentul în care se observă maşina celor doi poliţişti parcată ilegal, fix în staţia de tramvai.

Un clujean a observat tupeul poliţiştilor locali şi nu a ezitat să îi “taxeze” aşa cum a putut. I-a scris primarului Emil Boc pe Facebook şi a postat şi fotografia cu maşina parcată ilegal a celor doi poliţişti în căutare de ilegalităţi.


“Astă seară (mari – n.red.), în jurul orei 20.00, doi poliţişti locali se plimbau prin staţia Clăbucet căutând nod în papură maşinilor staţionate. Asta pentru că maşina lor era parcată perfect legal, fix în staţia de tramvai şi pentru că ei nu îşi pot da amenzi lor înşişi. Nu se face, adică”, i-a scris Bogdan Florin Puşcaş primarului Emil Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter