Monitorul Cartierelor

Situaţie de râsul plânsul: O trecere de pietoni, marcată în jurul unei maşini parcate ilegal

Din cauza legii care interzice ridicarea maşinilor parcate necorespunzător pe domeniul public, se ajunge la situaţii de tot râsul, demne de filmele de comedie.

În cartierul Mănăştur, trecerea de pietoni de la intersecţia străzii Clăbucet cu strada Primăverii a fost marcată cu vopsea după conturul maşinii care era parcată în calea muncitorilor. Situaţia a fost fotografiată de consilierul local Ioan Bîldea. El a precizat că până la urmă, automobilul a dispărut, dar o porţiune din trecerea de pietoni a rămas nemarcată cu vopsea.

Fotografiile au fost postate pe profilul de Facebook al consilierului local astfel că au apărut şi comentarii. ”Trebuie făcut ceva cu Curtea Constituțională...Prima dată a "rezolvat" ridicatul de mașini, apoi a "rezolvat" interceptările făcute de SRI”, a scris un clujean. Ioan Bîldea i-a răspuns că “urmează o modificare legislativă astfel încât să poată fi ridicate de către administraţiile locale fără probleme, că uite ce neplăceri poţi să ai din cauza asta”.


Primarul Emil Boc a discutat premierul Dacian Cioloş despre adoptarea de către Guvern a hotărârii referitoare la ridicarea maşinilor parcare neregulamentar şi i-a cerut adoptarea de urgenţă a acestei hotărâri. În prezent, maşinile nu mai pot fi ridicate de primării.

Ultimele Stiri
abonare newsletter