Economie

Lăudărăşenie cu repetiție: „Uitați-vă la noi cum facem autostrada!”

Prefectul Clujului Gheorghe Vuşcan a verificat luni stadiul lucrărilor la Autostrada Transilvania, pe şantierul deschis între Gilău-Nădăşel, şi a anunţat că există posibilitatea ca acest tronson să poată fi terminat până la finalul anului 2015. Reamintim faptul că înaintea primului tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, Vuşcan a ţinut cu tot dinadinsul să arate presei că au început lucrările la tronsonul 3 şi 4 al autostrăzii Sebeş-Turda.

Pentru că nu are ce arăta în domeniul investițiilor în județul pe care-l supraveghează, prefectul Gheorghe Vuşcan a ținut să facă presei o „aceeași supriză”, după ce în ultimele săptămâni, a mai cărat o dată presa cu el pentru a-i prezenta un șantier aproape inexistent al Autostrăzii Transilvania.

Înaintea primului tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, Vuşcan  a ţinut cu tot dinadinsul să arate presei că au început lucrările la tronsonul 3 şi 4 al autostrăzii Sebeş-Turda.


Potrivit proiectului, porţiunea de autostradă Gilău-Nădăşel, care are lungimea „colosală” de 8,7 kilometri şi este executată de firma Spedition UMB, urmând a fi finalizat cel mai devreme peste un an și jumătate, în aprilie 2016.

Ultimele Stiri
abonare newsletter