Economie

(P) Premiile Piața 2013: Gama Farmec Natural, câștigătoarea premiului pentru cel mai bun produs nou de îngrijire personală

Gama Farmec Natural a câștigat premiul pentru cel mai bun produs nou de îngrijire personală lansat în anul 2013. Performanța companiei Farmec a fost anunțată în cadrul Premiilor Piața, competiție anuală a industriei bunurilor de larg consum, și a fost recunoscută pe baza voturilor primite din partea comercianților locali și naționali.

Lansată în primăvara acestui an, gama Farmec Natural conține produse pentru îngrijirea tenului și a corpului, precum și produse destinate îngrijirii părului, bazate pe ingrediente naturale, respectiv : extract de gălbenele, aloe vera și ulei de argan. Gama acoperă nevoile fiecărui tip de ten, accentuând frumusețea naturală a fiecărei femei.

„Acest premiu atestă încă o dată înţelegerea şi adaptarea perfectă a companiei noastre la nevoile româncelor. Ne  onoreaza  aprecierile partenerilor noştri de afaceri, parteneri care împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru frumuseţe şi le mulţumim pe această cale”, spune Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.


Câștigătorii ediției din acest an a Premiilor Piața au fost aleși ca urmare a votului primit din partea celor 681 de electori - directori de achiziție, de marketing  și de vânzări ai celor mai importante lanțuri de retail din România. Pentru cele 41 de trofee oferite pentru recunoașterea celor mai importante performanțe în materie de inovație, eficiență în afaceri și implicare socială, au fost depuse 326 de candidaturi din partea companiilor.

abonare newsletter