Economie

Premieră pentru aeroportul clujean: Wizz Air lansează ruta Cluj-Napoca – Tel Aviv

Wizz Air a anunţat marţi o nouă rută disponibilă de la Aeroportul Internaţional Cluj Napoca. Zborurile spre Aeroportul Internaţional Ben Gurion în Tel Aviv vor începe la sfârşitul lunii noiembrie şi vor fi operate de două ori pe săptămână.

sursa foto: turnulsfatului.ro sursa foto: turnulsfatului.ro

După Ierusalim, Tel Aviv este cel mai important centru economic şi de business din Israel. Cu peste 2.5 milioane de turişti anual, Tel Aviv a fost clasat în 2012 al 5-lea cel mai vizitat oraş din Orientul Mijlociu şi Africa. Plajele din Tel Aviv joacă un rol major în promovarea oraşului, fiind adesea cotate ca cele mai frumoase plaje din lume. Tel Aviv este recunoscut drept oraşul care nu doarme niciodată şi o capitală a distracţiei, datorită vieţii de noapte înfloritoare şi a atmosferei tinereşti.

Locurile sunt disponibile la tarife pornind de la 39.99 euro (un singur zbor, cu toate taxele incluse) pe wizzair.com. Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air a declarat: “Suntem foarte bucuroşi să introducem astăzi 3 noi rute în reţeaua de zbor şi să conectăm Israelul de două noi ţări. După succesul zborurilor  din Tel Aviv spre Budapesta şi Bucureşti, lansate încă din decembrie 2012, ne aşteptăm la acelaşi entuziasm din partea consumatorilor noştri privind noile servicii din Tel Aviv spre Vilnius, Katowice şi Cluj Napoca”.


„Iată că vorbim de o cursă care depăşeşte graniţele geografice ale Europei. Este un prim pas şi sunt convins că în curând vom auzi şi de alte destinaţii”, a spus şi Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

„Zborurile pe destinaţia Tel Aviv sunt o premieră pentru Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, înscriindu-se astfel în strategia noastră de dezvoltare a reţelei de rute. Această destinaţie oferă posibilitatea călătoriilor turistice, dar va consolida şi legăturile de afaceri între Transilvania şi Israel. Avem convingerea că destinaţia Tel-Aviv va avea popularitatea celorlalte rute operate de Wizz Air de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca”, a declarat şi David Ciceo, director General Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter