ARHIVA

Economie

Bugetul 2019. Boc, la mâna lui Alin Tişe?

Cota din impozitul pe venit care va reveni bugetelor locale ale comunelor, orașelor și municipiilor în legea bugetului pe 2019 va fi scăzută de la 60%, în prezent, la 45%-50%, diferența urmând să fie alocată pentru echilibrarea bugetelor locale, în condițiile în care decizia echilibrării aparține conducerii Consiliilor Județene.

Politică

Principala rută turistică a Clujului este înecată în noroi: ”Drumul rușinii – DJ 107 M, o mlaștină pentru care nu răspunde nimeni!”. VIDEO

Principala rută turistică a Clujului, DJ 107 M, drum județean care face legătura între Cluj-Napoca și zona turistică din Băișoara, care tranzitează Luna de Sus, Săvădisla, Băișoara și Iara, este practicabil mai degrabă pentru circulația carului, avertizează deputatul PSD Horia Nasra.

Sănătate

De ce ajung copiii la psiholog? Psiholog clujean: „Părinții din România sunt reticenți față de terapie”

Copiii pot să aibă probleme care pot fi soluționate prin terapie încă de la o vârstă fragede. Studiile recente arată că până și sugarii pot să aibă depresie în cazul în care nu primesc suficientă afecțiune din partea părinților sau dacă stau prea mult timp departe de mamă. Acestea ajung să fie probleme pe perioadă îndelungată din cauza faptului că părinții din România încă sunt reticenți față de terapie.

Ultimele Stiriabonare newsletter
arhiva monitorul de cluj