ARHIVA


Politică

Ungureanu: 45 mil. €, irosiți pe referendum. Trei spitale așteaptă bani pentru radioterapie

"45 de milioane de euro au fost irosiți de coaliția PSD-ALDE pentru un Referendum complet inutil. Sunt 3 clinici de cancer care așteaptă bani de la Guvern pentru programul de Radioterapie. 36 de medicamente noi care pot salva vieți nu au finanțare. Chestiuni de viață și de moarte. Câte spitale puteam renova sau construi de la zero?", scrie deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, într-o postare pe Facebook.

Politică

Politolog clujean, despre referendum: „S-au suprapus prea multe teme, lumea nu a înţeles. USR a ieşit mai întărit”.

Un referendum ratat care la Cluj nu a scos oamenii la vot. Scrutinul popular de sâmbătă, respectiv duminică a arătat că românii nu sunt chiar atât de tradiţionalişti şi conservatori pe cum se credea. Ce au câştigat partidele politice sau dimpotrivă, ce au pierdut, cum se va schimba scena politică după acest scrutin şi mai ales ce am avut de câştigat noi, românii de rând?


Actualitate

CJ Cluj “muşcă” din terenul aeroportului. Peste 4 hectare pentru parcările “park&ride”

CJ Cluj a revocat dreptul de administrare al aeroportului asupra unui teren în suprafaţă de peste 4 hectare în vederea realizării unei parcări de tip park&ride. Cele 4 hectare se adaugă celor 12 hectare de teren din vecinătatea aeroportului pe care Alin Tişe a pus ochii încă din campania electorală când a promis realizarea unui centru internaţional de congrese şi expoziţii, lucru nerealizat nici până în ziua de astăzi.Ultimele Stiriabonare newsletter
arhiva monitorul de cluj