ARHIVA

Economie

Euro a urcat la maximul ultimelor trei luni

Efectele majorării dobânzii-cheie din Statele Unite și, mai nou, pericolul unui Italexit, provocat de bugetul pe 2019 propus de guvernul de la Roma, au produs scăderea în linie a monedelor de la margina zonei euro.Actualitate

CTP anunţă prelungirea traseului pentru linia 29

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SĂ îi anunţă pe clujeni că, începând cu 3 octombrie 2018, pentru a veni în sprijinul locuitorilor din ansamblurile rezidenţiale din zona Valea Garbaului, precum şi a instituţiilor din zona str. H. Barbusse, se prelungeşte linia 29, pe relaţia Drumul Sfântul Ioan (inters. Str. Val. Garbaului) – Str. H. Barbusse, având următorul traseu:

Anunțuri

Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunță prelungirea liniei 29

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA informează publicul călător că, începând cu 3 octombrie 2018, pentru a veni în sprijinul locuitorilor din ansamblurile rezidențiale din zona Valea Gârbăului, precum și a instituțiilor din zona str. H. Barbusse, se prelungeste linia 29, pe relația Drumul Sfântul Ioan (inters. Str. Val. Gârbăului) – Str. H. Barbusse, având următorul traseu:


Sport

„Era” Mureșan a apus la CFR Cluj. Cine va prelua conducerea?

La clubul CFR Cluj este haos general după ce înaintea meciului cu CSU Craiova președintele clubului Iuliu Mureșan a fost demis de către patronul Neluțu Varga după o analiză completă la care și avocatul Marian Băgăcean, patronul din acte al clubului şi omul fără a cărui semnătură nu se mişcă niciun euro.

Ultimele Stiriabonare newsletter
arhiva monitorul de cluj