ARHIVA

Sport

Halep, internată pentru deshidratare

Jucătoarea Simona Halep a fost internată pentru deshidratare după finala jucată sâmbătă la Australian Open, dar a fost externată duminică dimineaţă, informează ESPN Tenis.


Actualitate

Performanțele Aeroportului Internațional Cluj, discutate de directorul David Ciceo la Singapore la summit-ul privind excelența operațională

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, a fost invitat să prezideze lucrările summit-ului privind excelența operațională în ceea ce privește aeroporturile din întreaga lume care se desfăşoară la Singapore în perioada 30 ianuarie și 2 februarie. Ciceo va vorbi la Singapore despre performanțele și rezultatele obținute de aeroportul clujean.
Actualitate

Ungureanu va depune la DIICOT ”probe zdrobitoare ignorate de procurori timp de 15 ani”

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat pe Facebook mai multe documente medicale ”ignorate de procurori timp de 15 ani” despre care susţine că pot proba faptul că la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca se făcea trafic de organe încă din 2001. Ungureanu vorbeşte despre ”o uriaşă afacere de corupţie în care au fost implicaţi oameni din structuri cheie ale statului român”.
abonare newsletter
arhiva monitorul de cluj