ARHIVA


Economie

Euro a trecut în piața valutară de 4,67 lei

Lipsa de încredere a mediului de afaceri în predictibilitatea mediului fiscal, ultima „gafă" a PSD fiind, de acum, celebra declarație 600, turbulenţele politice din sânul aceluiași partid, dar și deficitele tot mai mari ale balanței comerciale și a celei de plăţi au creat un context negativ pentru leu iar euro a înregistrat în ultimele trei ședințe ale pieței valutare tot atâtea noi maxime istorice.

Actualitate

Accident grav pe centura Vâlcele-Apahida. O mașină s-a făcut praf - FOTO

Cel puțin o persoană a fost grav rănită miercuri seara într-un accident rutier care a avut loc pe Centura Vâlcele-Apahida. La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe, dar și un echipaj de la descarcerare. Polițiștii prezenți la fața locului spun că din primele cercetări cauza producerii accidentului ar fi fost viteza excesivă.

Actualitate

Emanuel Ungureanu, noi dezvăluiri. „Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj au acoperit o reţea de trafic de organe” - VIDEO

Emanuel Ungureanu susține că, în urmă cu câţiva ani, procurorii clujeni au acoperit o reţea de trafic de organe. Deputatul clujean spune că procurorii protejau “dumnezeii medicali” și aplicau dubla măsură. Denunțătorul medicului Mihai Lucan s-a filmat în faţa Curţii de Apel Cluj, de unde a făcut noi dezvăluiri şocante, susţinând că nu i s-a permis accesul în instituţie.

Actualitate

Consiliul Judeţean Cluj, zero investiţii în 2018. Banii judeţului merg pe proiecte falimentare

Centrul de Deşeuri, Tetarom IV, biserici şi reabilitarea drumurilor judeţene. Aceleaşi obiective de cel puţin doi ani şi milioane de euro băgate în aceleaşi proiecte falimentare. Aşa arată lista de investiţii a Consiliului Judeţean pe anul 2018 cu toate că judeţul Cluj beneficiază de un buget record, mai mare decât anul trecut: 1,2 miliarde lei.


abonare newsletter
arhiva monitorul de cluj