ARHIVA

Actualitate

Dezbatere pe tema importanţei vaccinării: Medic clujean: “Este nevoie de acces la informație, dar la informație corectă, verificată științific”

De câţiva ani se aşteaptă reglementări foarte clare, măsuri şi eventual sancţiunii pentru părinţii care refuză vaccinarea copiilor. Un semnal de alarmă în acest sens, mai ales în contextul epidemiei de rujeolă, a fost tras în repetate rânduri de importanţi medici clujeni. În acelaşi timp, unii politicieni au încercat să ajute la crearea unui cadru legal.


Actualitate

Liderul PSD Cluj Horia Nasra: “Îi solicit lui Emil Boc să nu mai conducă la fără frecvenţă Asociaţia Metropolitană de Transport”

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, atrage atenţia că navetiştii în general şi copiii din comuna Aiton se confruntă de şase luni cu o gravă problemă de mobilitate: nu mai au un mijloc de transport în comun, cu care să se deplaseze către Cluj-Napoca (5 km), după ce societatea care opera traseul Cluj-Napoca - Vâlcele - Rediu - Aiton, s-a retras din programul judeţean de transport.

abonare newsletter
arhiva monitorul de cluj