ARHIVAActualitate

Nu-i doare gura să promită. Parking în Mănăștur de 6,5 mil. euro cu locuri pentru autoturisme de lux și mașini electrice

Un nou parking urmează a fi construit în Mănăștur, cel mai mare cartier al Clujului, pe strada Primăverii cu o capacitate de peste 260 de locuri. Potrivit municipalității, parkingul este prevăzut inclusiv cu locuri pentru mașinile de lux și cele electrice. Vestea proastă este că obiectivul nu se va construi în viitorul apropiat din lipsa finanțării.


Actualitate

Muzeul de Istorie începe să își deschidă încet, dar sigur, porțile

Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei este închis pentru renovări încă din anul 2009. Începând din anul 2013, în ciuda faptului că exponatele „casei” sunt ascunse de ochiul publicului din cauza lucrărilor, setea pentru istorie a fost astâmpărată prin nenumărate expoziții. Anul acesta, seria de evenimente va continua.

Educație

Bacalaureatul 2018 începe luna viitoare. Calendarul probelor

Bacalauareatul 2018 începe în mai puțin de o lună. Elevii de clasa a XII-a care s-au hotărât să dea examenul de bacalaureat în prima sesiune susțin primele probe în luna februarie. Este o modificare în sistemul de educație care intră în vigoare începând de anul acesta. Imediat după vacanța intersemestrială, elevii de clasa a XII-a vor avea probele orale la limba română, o limbă străină și competențele digitale.

abonare newsletter
arhiva monitorul de cluj