ARHIVA

Actualitate

Elevii Liceului Mihai Eminescu vor fi mutați la Anghel Saligny

Cei aproape 800 de elevi ai Liceului Teoretic "Mihai Eminescu" din Cluj-Napoca vor începe anul şcolar în altă unitate de învăţământ, la Colegiul Tehnic "Anghel Saligny", şi vor învăţa în două schimburi, deoarece nu au fost finalizate lucrările de reabilitare executate la şcoala lor.

Actualitate

Caz halucinant. O clujeancă acuză autorităţile elveţiene că vor s-o declare nebună ca să-i ia copiii

Decepţionată în dragoste după o căsătorie ratată din care au rezultat doi băieţi, a crezut că viaţa îi zâmbeşte din nou după ce a cunoscut un italian la Turda. S-a îndrăgostit de el şi l-a urmat orbeşte în Italia şi mai apoi în Elveţia fără să bănuiască ce avea să urmeze. A rămas însărcinată şi i-a dăruit o fetiţă. Coşmarul abia începea.

Politică

Doi se bat, al treilea câștigă?

Partidele politice de la Cluj nu prea au de unde alege când vine vorba de candidaturi la Primăria Cluj-Napoca și atunci aruncă în luptă, la alegerile locale de anul viitor, candidați deciși de sondaje, nu neapărat doritori. Ce spun sondajele de opinie despre candidații anunțați de partide și despre independenți?
Politică

Mihai Seplecan, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, AUDIAT la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Mihai Seplecan, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, asistat de avocatul Mihail Neamţu, a fost audiat miercuri de magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție, în calitate de denunțător, ca urmare a plângerii penale pe care a formulat-o împotriva premierului Victor Ponta pe care îl acuză că a refuzat organizarea la termen a alegerilor parţiale locale de la Cluj.

Actualitate

Culții și desculții. În Iara, viață la mâna a doua - GALERIE FOTO

Mulți tânjesc după anii comunismului. Grijile, traiul de azi pe mâine, socotelile care nu mai ies niciodată sunt parte din viața normală. Cei care regretă cu patos ce a fost sunt, bineînțeles, cei care se află în impas. Pentru ei, democrația nu a adus decât ulei și zahăr la alegeri și multe galantare pline, la care însă rămâi doar să te uiți, din lipsa banilor. Sunt oameni fără loc de muncă, fără carte, fără viitor.

Ultimele Stiriabonare newsletter
arhiva monitorul de cluj