ARHIVA

Economie

O clujeancă şi-a plătit lunar ratele, dar este executată silit

O mamă singură din Cluj-Napoca riscă ajungă pe drumuri, cu cei doi copii ai ei, după ce Bancpost și firma ERB NEW EUROPE FUNDING ll B.V., la care are un credit în franci elvețieni, i-a declarat creditul scadent anticipat, deși potrivit chitanțelor rezultă că și-a plătit datoriile către bancă lună de lună, inclusiv în august.

Actualitate

România, ţara tuturor posibilităţilor. Autostrada Sebeş – Turda nu are autorizaţie de construire

Pentru mai bine de 66 de km din cei 70 ai autostrăzii A10 Sebeş - Turda nu au fost emise până în prezent autorizaţiile de construire cu toate că firmele constructoare lucrează încă din 2014 şi pe anumite loturi stadiul lucrărilor a trecut deja de o treime. Mai mult, deşi Compania de Autostrăzi recunoaşte că autorizaţiile de construire sunt obligatorii pentru a se putea lucra, constructorii şi-au primit o parte din bani pe lucrarile deja executate.


Actualitate

Ghinion chior pentru un mire! A avut accident în ziua nunţii

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, 5 septembrie, în Cuzdrioara, în care au fost implicate trei autoturisme. Accidentul a fost produs de o şoferiţă care a intrat în coliziune cu un autoturism Skoda, condus de un bărbat. Coliziunea puternică a aruncat maşina condusă de bărbat într-un autoturism parcat pe marginea drumului.

Ultimele Stiriabonare newsletter
arhiva monitorul de cluj