ARHIVA

Educație

Start în noul an universitar

Forfota era mare în jurul căminelor studenţeşti cu câteva zile înaintea începerii anului universitar. Studenţii încep de mâine cursurile în noul an universitar. Ajunşi de câteva zile în oraşul de pe Someş, „bobocii” şi-au instalat lucrurile în căminele oferite de universităţi cu ajutorul părinţilor.

Actualitate

Austriecii modifică Constituţia, după criza migranţilor

Camera superioară a Parlamentului Austriei a modificat vineri Constituţia pentru a obliga autorităţile locale să accepte o cotă de migranţi egală cu 1,5% din populaţia ţării, în pofida opoziţiei extremei-dreapta care se află în ascensiune.


Politică

Liviu Dragnea și-a lansat candidatura la șefia PSD

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat cu ocazia lansării candidaturii la șefia PSD, că speră ca Victor Ponta să-l voteze la alegerile interne din partid şi afirmă că deja a primit asigurări că premierul îl susţine, lucru care înseamnă "foarte mult" pentru el.


Economie

Dolarul a crescut cu 2,5%

Decizia Rezervei Federale americane de a menţine nemodificată dobânda, care se află de la finalul lui 2008 la 0 – 0,25%, a produs scăderea cursului dolarului, în 18 septembrie, la 3,8638 lei, minimul ultimelor opt luni.


Ultimele Stiriabonare newsletter
arhiva monitorul de cluj