ARHIVA

Actualitate

Delahoya 2015: 24 de ore de show non-stop - GALERIE FOTO

Peste 3.000 de oameni au petrecut o zi și o noapte la a XIX-a ediție a celui mai longeviv festival de muzică electronică din România. 24 de ore de petrecere non-stop, 2 scene, 23 de artiști și 3.000 de oameni au animat în weekendul trecut Valea Gârbăului la cea de-a XIX-a ediție Delahoya, cel mai longeviv festival de muzică electronică din România.


Actualitate

Învăţătoarea ISTERICĂ de la Liceul de muzică Sigismund Toduţă s-a întors la clasă. Ce așteaptă autoritățile, elevi loviți, bătuți, torturați?

Elevii umiliți de la Liceul de Muzică sunt terorizați din nou. Învăţătoarea isterică s-a întors la catedră. Șeful Inspectoratului Școlar, Valentin Cuibus, se ascunde după regulamente și legi și este interesat doar de olimpiade și medalii, iar Primăria și Consiliul Local și-au pus reprezentanți în consiliile de administrație ale școlilor doar de formă. La Liceul de Muzică, Ligia Subțirică și Marcu Valtăr nu participă la ședințe și nu știu ce se întâmplă în instituția pe care o „coordonează”. Ce așteaptă autoritățile, elevi loviți, bătuți, torturați?

Ultimele Stiriabonare newsletter
arhiva monitorul de cluj