ARHIVA


Actualitate

Corneliu Vadim Tudor A MURIT

Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.

Actualitate

Început de an şcolar şi pentru elevii romi de la Pata Rât

Copiii romi care locuiesc lângă rampa de gunoi a municipiului Cluj-Napoca de la Pata Rât învaţă la Şcoala Gimnazială „Traian Dârjan” din cartierul Someşeni. Şi pentru ei, luni a început şcoala, locul în care învaţă să scrie şi să citească, dar şi să se spele. Este şansa lor de a scăpa de pe rampă.

Actualitate

OPINIE: Tinerețea tenisului

În lumea virtual-globală, a imaginii (în mișcare sau clișeizate) și a rețelei (statice sau dinamice), orice manifestare (individuală sau de grup, izolată sau publică, artistică, sportivă etc.) are șansa individualizării/consacrării dacă îndeplinește una sau mai multe din condițiile de: notorietate, atractivitate, emotivitate, viralitate și altele.

Actualitate

Cristi Minculescu și Iris concertează la Cluj pe 26 septembrie în cadrul turneului “Din nou împreună”

După aproape 4 decenii de succes, zeci de hituri de calitate şi 18 albume care au creat istorie în muzica de la noi, Cristi Minculescu şi Iris pleacă să concerteze în 14 orașe din România, în cadrul turneului “Din nou împreună”, care se desfășoară în perioada 18 septembrie - 15 octombrie 2015. Seria de concerte continuă la Cluj pe 26 septembrie la Casa de Cultură a Studenților.Ultimele Stiriabonare newsletter
arhiva monitorul de cluj