ARHIVA

Sport

Simona Halep, ELIMINATĂ în semifinalele US Open

Simona Halep, locul 2 WTA, a ratat calificarea în a doua finală de Grand Slam din carieră, după ce a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-1, 6-3, de italianca Flavia Pennetta, locul 26 WTA, în penultimul act al US Open.

Actualitate

Munţi de gunoaie între blocurile de pe Calea Floreşti. Adevărate focare de infecţii lângă locurile de joacă - FOTO

Problema depozitării deşeurilor în municipiul Cluj-Napoca este departe de a fi rezolvată. Munţi de gunoaie la mai multe puncte de colectare a deşeurilor de pe Calea Floreşti. După felul cum arată zona, se pare că au trecut săptămâni de când firmele de salubritate au fost ultima dată să ridice gunoiul care s-a extins şi pe carosabil. Mirosul este insuportabil şi ce este mai grav, locurile de joacă sunt înconjurate de gunoaie şi încet, încet, se transformă în adevărate focare de infecţii.


Actualitate

Desfăşurare de forţe a pompierilor clujeni în Parcul Central

De Ziua Pompierilor din România, duminică, 13 septembrie, în Parcul Central, se vor desfăşura mai multe exerciții demonstrative (intervenţii de descarcerare, salvări de persoane, scafandri). De asemenea, vor mai avea loc ateliere interactive pentru copii, expoziții ale tehnicii de intervenție şi puncte de informare preventivă. De la ora 15.00, clujenilor le va fi prezentată autospeciala intrată de curând în dotarea ISU Cluj - autoscara cu platformă pentru intervenții la înălțimi.

Actualitate

Weekend-ul vine cu restricţii de circulaţie

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă instituirea unor restricţii de circulaţie pentru zilele de sâmbătă, 12 septembrie 2015 şi duminică, 13 septembrie 2015, ca urmare a desfăşurării festivalului „Delahoya 2015” și spectacolului ”La Operă”.


Sport

US Open: Simona Halep va juca în prima semifinală, de la ora 18.00

Organizatorii turneului de tenis US Open au decis, după reprogramarea semifinalelor feminine, să modifice și ordinea acestora, astfel că românca Simona Halep, a doua favorită, va juca vineri, de la ora locală 11.00 (18.00, ora României), contra italiencei Flavia Pennetta (cap de serie numărul 26), pe Arthur Ashe Stadium, de la Flushing Meadows.


Ultimele Stiriabonare newsletter
arhiva monitorul de cluj