ARHIVA

Actualitate

Demonstraţie hipică la Cluj: cum vânau şi luptau hunii – GALERIE FOTO

Vulturii din Călata/ Kalotaszegi Turul Nomád Hagyományőrző Egyesület organizează o demonstraţie hipică care va avea loc duminică, 4 octombrie, ora 13 în Cluj-Napoca, zona Cetăţuia, spaţiul dintre hotelul Belvedere şi turnul paraşutiştilor. Călăreţii vor prezenta tactici de vânătoare şi luptă, dar şi viaţa nomadă a hunilor şi a altor popoare din Est.

Actualitate

Spectacolul “Werther” deschide stagiunea la Cluj

Opera istorică revine pe scenă, sub o regie franceză și într-un cadru festiv. Spectacolul ”Werther”, de Jules Massenet, deschide duminică, în mod oficial, stagiunea 2015 – 2016 a Operei Naționale Române din Cluj.Politică

PSD Cluj își (re)alege liderul

Social democrații clujeni își aleg vineri liderul, mai exact îl vor realege pe Remus Lăpușan în funcția de președinte al organizației județene. Aceasta pentru că actualul președinte al organizației județene este singurul candidat cu șanse.


Actualitate

Boc: “Moţilor e gata, dar ÎNCĂ SE LUCREAZĂ”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat joi că lucrările de reabilitare la Calea Moţilor vor fi finalizate până mâine prin turnarea celui de-al doilea strat de asfalt dar că, în continuare, circulaţia rutieră va fi restricţionată pentru că “pe stradă încă se lucrează”.
abonare newsletter
arhiva monitorul de cluj