ARHIVA

Actualitate

Colindă pentru angajaţii Consiliului Judeţean: Trăiască grupul de furat, Clujul e cel fraudat

O colindă adresată angajaţilor Consiliului Judeţean Cluj a fost trimisă pe adresele de e-mail ale tuturor regiilor şi societăţilor comerciale aflate în subordinea CJ Cluj. Colinda nu face deloc cinste angajaţilor instituţiei, care sunt acuzaţi că au fraudat judeţul Cluj. Cântecul face trimitere inclusiv la Mariana Raţiu, care este acuzată de furt.

Actualitate

Sute de persoane au participat, la Cluj, la un marş de solidaritate pentru victimele atentatului de la revista Charlie Hebdo

Peste 500 de persoane, majoritatea tineri, s-au strâns joi seara în faţa Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca pentru a participa la un marş de solidaritate după atacul produs miercuri la sediul săptămânalului francez de satiră Charlie Hebdo din Paris soldat cu 12 morți și 11 răniți. De asemenea, ei au manifestat pentru apărarea libertății de expresie în lume.


Actualitate

Specialist clujean în securitate europeană: Serviciile de inteligenţă nu mai pot fi lăsate pe mâna instituţiilor tradiţionale

Adrian Ivan, profesor la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj şi coordonatorul unui program de masterat în Managementul Securităţii, a comentat atacul armat asupra redacţiei ziarului Charlie Hebdo din perspectiva specialistului în securitatea europeană. El apreciază că atacul putea să aibă “un răspuns mult mai bun” din partea serviciilor secrete din Franţa şi este de părere că serviciile de inteligenţă nu mai pot fi lăsate pe mâna instituţiilor tradiţionale.
abonare newsletter
arhiva monitorul de cluj